Nieuws

Giménez kan naar droomclub Real Madrid: 'Tussenstap zou tien keer slimmer zijn'

Giménez kan naar droomclub Real Madrid: 'Tussenstap zou tien keer slimmer zijn'

28 oktober - 10:33
1

Santiago Giménez is de man waar het momenteel in Rotterdam allemaal om draait. De Mexicaan weet wekelijks het net te vinden en zal naar alle waarschijnlijkheid voor een flinke som geld worden verkocht.

Giménez verovert de harten van heel Rotterdam en staat volgens zijn zaakwaarnemer op de radar van Real Madrid. "Ja het is zeker interessant. Tegelijkertijd is het ook wel een grote stap naar Real Madrid. Weet niet of je dat moet willen. Een tussenstap in Europa zou denk ik tien keer slimmer zijn", vertelt Ruben Winkels bij #DoneDeal de podcast. "Ik denk dat hij zelf Real Madrid niet moet willen. Maar ik denk dat elke Europese topclub hem nu volgt."

Fabrizio Romano schat in dat de aanvaller voor 45 miljoen euro op te halen is, maar of dat daadwerkelijk gaat lukken wordt betwist. "Ik vond het weinig", vervolgt Winkels. "Hij heeft nog contract tot 2027. Ik denk dat het verstandig is om dit seizoen af te maken bij Feyenoord." Aan tafel heerst de verwachting dat Feyenoord zeker zal overwinteren in de Champions League waardoor er nog mooie wedstrijden in het verschiet liggen voor Giménez in Rotterdam.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!