Nieuws

Reiziger maakt Jong Oranje-selectie bekend: AZ en Ajax hofleverancier

Reiziger maakt Jong Oranje-selectie bekend: AZ en Ajax hofleverancier

27 oktober - 15:45

Michael Reiziger heeft in navolging van Ronald Koeman de selectie van Jong Oranje bekendgemaakt. Ajax en AZ zijn hofleverancier.

Namens Ajax en AZ zijn er vier namen van de partij. De Amsterdamse spelers zijn Jorrel Hato, Devyne Rensch, Anass Salah-Eddine en Kenneth Taylor, terwijl de Alkmaarders  Rome-Jayden Owusu-Oduro, Ruben van Bommel, Myron van Brederode en Ernest Poku aanleveren.

Ook is er één debutant in de voorselectie opgenomen. Dat is Robin Roefs, de vervanger onder de lat van Jasper Cillessen bij NEC.

Na de goede interlandperiode van afgelopen keer met overwinningen op Jong Georgië en Jong Gibraltar staan er nu weer twee interlands op het programma. Opnieuw Gibraltar en de leeftijdsgenoten van Zweden staan op de rol.

De volledige voorselectie van Jong Oranje

Doelmannen: Rome-Jayden Owusu-Oduro (AZ), Calvin Raatsie (FC Utrecht), Dani van den Heuvel (Leeds United FC) en Robin Roefs (NEC).

Verdedigers: Tyrese Asante (ADO Den Haag), Jorrel Hato, Devyne Rensch, Anass Salah-Eddine (allen Ajax), Björn Meijer (Club Brugge), Finn van Breemen (FC Basel), Youri Regeer (FC Twente), Ryan Flamingo (FC Utrecht), Rav van den Berg (Middlesbrough FC), Neraysho Kasanwirjo (SK Rapid Wien) en Ki-Jana Hoever (Stoke City FC).

Middenvelders: Ruben van Bommel (AZ), Kenneth Taylor (Ajax), Julian Baas (Excelsior), Calvin Twigt (FC Volendam), Youri Baas, Dirk Proper (beide NEC), Isaac Babadi (PSV) en Fedde de Jong (SC Cambuur).

Aanvallers: Myron van Brederode, Ernest Poku (beide AZ), Sontje Hansen (NEC), Emmanuel Emegha (RC Strasbourg), Noah Ohio (Standard Luik) en Million Manhoef (Vitesse).

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!