Nieuws

PSV komt met statement in aanloop naar Ajax: 'Steun onze club op positieve manier'

PSV komt met statement in aanloop naar Ajax: 'Steun onze club op positieve manier'

27 oktober - 15:22

PSV heeft de eigen aanhang opgeroepen om zich zondag op een positieve manier te gedragen tijdens de topper tegen Ajax. De club komt naar buiten met een statement op de eigen website.

De supporters van de club uit Eindhoven kwamen dinsdag in een slecht daglicht te staan vanwege ongeregeldheden voor en tijdens een uitduel met RC Lens in de Champions League. Voorafgaand van de wedstrijd waren er rellen met de Franse club waarbij er 24 fans gewond raakten. Ook in de rust van de wedstrijd was het onrustig tussen de supportersgroepen. Supporters van PSV sloopte stoeltjes en die gooiden ze, samen met vuurwerk, in een vak met fans van Lens.

PSV is met een statement naar buiten gekomen om deze ongeregeldheden te voorkomen in de topper tegen Ajax. 'In de topper tegen Ajax hopen we de tiende overwinning op rij in de Eredivisie te behalen! Een ontzettend belangrijke wedstrijd voor PSV en we willen jullie allen dan ook vragen om ons team maximaal én vooral positief te ondersteunen.'

De club uit de lichtstad sluit het statement met de vraag om steun op een positieve manier. 'Steun onze club op een positieve manier zoals jullie altijd doen en maak er een fantastische voetbalmiddag van', besluit de club.

PSV is met negen overwinningen op rij bezig aan een sterke reeks en speelt zondag de topper tegen Ajax om 14.30.

.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!