Nieuws

Brobbey kansloos tegen Brighton: We zakten te ver terug op het veld

Brobbey kansloos tegen Brighton: "We zakten te ver terug op het veld"

26 oktober - 23:05

Brian Brobbey had donderdag een lastige avond tegen Brighton in de Europa League. De spits van Ajax kreeg geen enkele kans en druipte samen met zijn ploeggenoten van het veld na een 2-0 nederlaag. 

Brobbey spreekt na afloop met Veronica over de teleurstellende wedstrijd. "Ik denk dat het een lastige wedstrijd was. We moeten ook realistisch blijven, Brighton is één van de best voetballende ploegen op dit moment. We hielden het lang vol, maar gingen ten onder door de kwaliteit. We stonden goed compact, maar zie je hun kwaliteit en spelen ze er goed onderuit."

Hedwiges Maduro beleefde zijn eerste wedstrijd als interim-trainer. De 38-jarige oud-speler speelde zeer verdedigend en dat leidde tot zeer weinig kansen. "We zakten te ver van het veld. Elke keer dat we de bal kregen, hadden ze al drie of vier verdedigers om ons heen."

Maurice Steijn werd onlangs ontslagen door Ajax. Volgens Brobbey is dat terecht. "Op basis van resultaten wel. We hadden geen wedstrijd gewonnen, acht op rij. Of Maduro het beter doet, weet de spits niet. "Ik kan dat nog niet zeggen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!