Nieuws

'PSV is naast Lang ook verdediger komende weken kwijt en denkt aan versterking'

'PSV is naast Lang ook verdediger komende weken kwijt en denkt aan versterking'

26 oktober - 19:35 Laatste update: 19:42

PSV moet het de komende weken zonder Noa Lang en Armel Bella-Kotchap stellen. Volgens Voetbal International heeft de verdediger een schouderblessure opgelopen en wil de club geen risico nemen met de aanvaller. 

Lang viel op 8 oktober uit in het duel met Sparta en heeft sindsdien geen minuten meer gemaakt. De aanvaller kampt al enige tijd met hamstringklachten en de Eindhovenaren willen niet het risico lopen de kwetsuur te verergeren. Bella-Kotchap miste al het duel tussen PSV en Fortuna Sittard en liet ook het Champions League-duel met RC Lens schieten.

Bella-Kotchap mist sowieso het treffen met Ajax op zondag, maar de verwachting is dat de mandekker meerdere weken zal missen. PSV kijkt of er een operatie nodig is vor de speler, of dat een rustperiode voldoende is. PSV wilde de afgelopen zomer Miles Robinson al ophalen als versterking en grijpt nu wellicht terug naar dat idee. De verdediger van Atlanta United heeft een contract dat dit kalenderjaar afloopt. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!