Nieuws

Teze blikt terug op link aan PSG: 'Was misschien wel iets meer dan informeren'

Teze blikt terug op link aan PSG: 'Was misschien wel iets meer dan informeren'

26 oktober - 18:03

Jordan Teze stelt dat Paris Saint-Germain afgelopen zomer iets verder is gegaan dan alleen informeren. De verdediger van PSV werd aan een overstap naar Frankrijk gelinkt, maar zo ver kwam het niet.

Afgelopen zomer wist het Eindhovens Dagblad te onthullen dat Teze in de belangstelling stond van verschillende clubs uit Spanje, Duitsland en Frankrijk. Paris Saint-Germain bleek één van de gegadigden te zijn, maar dat bleef bij informeren.

"Uiteindelijk werd PSG niet concreet, met een bod", begint Teze in het Ziggo Sport-programma Kick 't Met. "Het was misschien iets meer dan informeren, maar ze hebben bijvoorbeeld geen tien of vijftien miljoen euro geboden."

Had Teze de transfer naar PSG gemaakt, dan werd hij bedolven onder concurrentie. Zo zou de Eindhovenaar te maken hebben gekregen met Achraf Hakimi. "Ja, dan weet je sowieso dat je minimale speeltijd krijgt. Dan is een salaris van vijf, zes, zeven miljoen leuk, maar je wordt niet gelukkig als je niet speelt."

Afgelopen seizoen beleefde Teze een lastig jaar onder Ruud van Nistelrooij, maar onder Peter Bosz leeft hij weer helemaal op. De Nederlander is een vaste waarde op rechtsback en niet weg te denken uit het elftal van PSV.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!