Nieuws

'Maduro gooit het roer om: oude bekenden keren terug in basiselftal van Ajax'

'Maduro gooit het roer om: oude bekenden keren terug in basiselftal van Ajax'

26 oktober - 07:53
3

Ajax neemt het donderdagavond op tegen . Hedwiges Maduro zal voor het eerst als hoofdtrainer in actie gaan komen en naar verwachting gaat het elftal op de schop tegen de Engelsen, verwacht het Algemeen Dagblad

Maduro liet op de persconferentie nog in het midden wat hij ging vernaderen, maar de eerste wissel is noodgedwongen. Op doel zal Diant Ramaj starten. Jay Gorter is geblesseerd achtergebleven in Amsterdam waardoor de weg open ligt voor de peperdure aanwinst. Devyne Rensch bleef eveneens in de hoofdstad achter. Anton Gaaei lijkt de logische vervanger van de back.

Op het middenvelder keert Silvano Vos terug. De controleur maakte indruk toen hij aanwezig was en mag het in Europa ook weer gaan laten zien. Kristian Hlynsson zal terugkeren naar de bank. Tegen Utrecht vond de Ijslander nog tweemaal het net, maar tegen Brighton ligt geen basisplaats in het verschiet. Steven Berghuis keert eveneens terug. Hierdoor zal Carlos Forbs  naast Hlynsson plaats gaan nemen.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Ramaj; Gaaei, Sutalo, Hato, Sosa; Taylor, Tahirovic, Vos; Bergwijn, Brobbey, Berghuis

.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!