Nieuws

Giménez hoopvol na prachtige CL-avond: 'Feyenoord kan geschiedenis schrijven'

Giménez hoopvol na prachtige CL-avond: 'Feyenoord kan geschiedenis schrijven'

25 oktober - 22:28
2

Santiago Giménez hoopt dat Feyenoord dit seizoen in de Champions League geschiedenis te schrijven. Na afloop van de 3-1 overwinning op Lazio sprak de spits zich uit over wat nog komen kan voor Feyenoord.

In gesprek met Ziggo Sport blikt Giménez terug en voorruit op de Champions League-campagne van Feyenoord. "Dit was absoluut een droomdebuut in de Champions League. Hier droomde ik van als kind, ik heb me altijd zo'n avond voorgesteld. Ik ben zo dankbaar, ik moest twee wedstrijden wachten, maar het derde duel was geweldig", aldus de spits die door een eerdere schorsing de eerste wedstrijden vanaf de tribune moest bekijken.

Na twee doelpunten kreeg Giménez tien minuten voor tijd een publiekswissel van trainer Arne Slot. Ik was niet teleurgesteld dat ik eruit werd gehaald. We zijn niet met elf, maar met 22 spelers. Ik respecteer het besluit van de coach, ik steun Ayase", doelend op concurrent Ueda. Giménez ziet een mooie campagne met Feyenoord. "We kunnen geschiedenis schrijven en de grote verrassing zijn dit seizoen. We hebben een geweld team, we moeten in onszelf geloven en keihard blijven werken", meent de spits.

Begin november wacht er voor Feyenoord een uitwedstrijd bij Lazio, waar de Rotterdammers in de Eredivisie eerst nog op bezoek moeten bij FC Twente en RKC.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!