Transfernieuws

Gladon tekent tot het einde van het seizoen en is weer actief in de Eredivisie

Gladon tekent tot het einde van het seizoen en is weer actief in de Eredivisie

04-02-2022 21:18

Paul Gladon is weer Eredivisie-speler en maakt het seizoen af bij Fortuna Sittard. De spits zat sinds afgelopen zomer zonder club, maar gaat tot het einde van het seizoen aan de slag bij de club uit Limburg. 

Dat maakt Fortuna via de officiële kanalen bekend. Gladon trainde de afgelopen dagen mee met de club. Fortuna was dusdanig onder de indruk dat de aanvaller tot het einde van het seizoen is gecontracteerd. De 29-jarige spits heeft een lange lijst met clubs achter zijn naam en kwam onder meer uit voor Heracles Almelo, Wolverhampton Wanderers, FC Groningen, Willem II en FC Emmen. 

Technisch directeur Sjoerd Ars is te spreken over Gladon en is blij dat hij Fortuna komt versterken. "Met Paul halen we een speler in huis die ons met name in de eindfase van een wedstrijd extra mogelijkheden geeft. Hij heeft een fitte en positieve indruk achtergelaten de afgelopen dagen en we hopen dat hij een positieve bijdrage gaat leveren om onze doelstelling te verwezenlijken."

Momenteel staat Fortuna op de voorlaatste plaats in de Eredivisie. Aanstaande zaterdag wacht het treffen met sc Heerenveen. De aftrap is om 18.45 uur. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!