Nieuws

De Zerbi kijkt uit naar Europa League-kraker: 'Ajax is moeilijk te analyseren'

De Zerbi kijkt uit naar Europa League-kraker: 'Ajax is moeilijk te analyseren'

25 oktober - 16:59

Roberto de Zerbi heeft veel respect voor Ajax. De manager van Brighton erkent dat de Amsterdammers het zwaar hebben, maar wil niks weten van onderschatting voor het Europa League-duel van donderdag.

Ajax neemt het donderdagavond op tegen Brighton, dat op een knappe zevende plaats in de Premier League staat. "Het is moeilijk om Ajax te analyseren", vertelt De Zerbi op de persconferentie in aanloop naar het Europa League-duel tussen Brighton en Ajax. "Ze zitten er momenteel niet heel goed in, maar het blijft wel Ajax. De geschiedenis van Ajax is geweldig en we respecteren ze zeker."

"Maar wij zijn Brighton en als we spelen op de manier dat wij kunnen, denk ik dat we een kans hebben om de wedstrijd te winnen", vervolgt De Zerbi. Ajax is met interim-trainer Hedwiges Maduro afgereisd naar Engeland. Maduro zal geen beroep kunnen doen op Georges Mikautadze, Jay Gorter en Devyne Rensch. Eerstegenoemde is ziek en de andere twee kampen met blessures.

.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!