Nieuws

Mourinho niet gediend van complotten: 'Alleen een idioot kan die dingen zeggen'

Mourinho niet gediend van complotten: 'Alleen een idioot kan die dingen zeggen'

25 oktober - 14:56 Laatste update: 14:57

José Mourinho is boos op de mensen die suggereren dat hij tegen Monza met opzet een rode kaart pakte. De trainer van AS Roma mist nu het duel met Internazionale, de club waar hij jaren geleden erg succesvol was.

Diep in de blessuretijd van het duel tusen AS Roma en Monza maakte de Portugees een huilgebaar naar de bank van de tegenpartij en dat leverde hem de rode prent op. Na afloop werd er door analisten gesuggereerd dat het een bewuste actie was van Mourinho, die nu het treffen met zijn oude liefde Internazionale aan zich voorbij moet laten gaan.

"Veel idioten hebben dingen gezegd die alleen een idioot kan zeggen", reageert Mourinho bij Sky Sport. "Maar het is nóg idioter dat mensen uit de voetbalwereld dat beweren. Ik ben de trainer van AS Roma, natuurlijk wil ik bij mijn team zijn. Helaas is er gebeurd wat er is gebeurd. Ik weet niet of de rode kaart verdiend was", besluit de Portugese oefenmeester.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!