Nieuws

Sarri over Feyenoord-fans: 'Liever beledigingen dan dat ze weer met urine gooien'

Sarri over Feyenoord-fans: 'Liever beledigingen dan dat ze weer met urine gooien'

25 oktober - 08:42

Maurizio Sarri blikt met enige tegenzin vooruit op de ontmoeting met de Feyenoord-fans op woensdag. De vorige keer dat Sarri in De Kuip aanwezig was, werden er zakken urine tegen de dug-out van Lazio gegooid. 

Sarri blikt dinsdagavond vooruit op het duel met Feyenoord en stelt dat de Rotterdammers in geen enkel opzicht onderdoen aan groepsfavoriet Atlético Madrid. "Atlético heeft niets waar Feyenoord jaloers op zal zijn. Ze scoren zó eenvoudig. Vorig seizoen waren ze al lastig, en ze zijn alleen maar beter geworden", aldus de trainer.

De Italiaan hoopt dat de Feyenoord-aanhang het bij beledigingen houdt. In Europa wordt Feyenoord vaak gestraft wegens misdragingen van het publiek, maar woensdag zal er geen Lazio-publiek aanwezig zijn in Rotterdam. "Ik houd niet van die straffen waarin iedereen gedupeerd wordt. Hoe kun je een gezin verbieden naar een wedstrijd af te reizen? Ik hoop dat het Feyenoord-publiek het bij beledigingen houdt, en niet met urine gaat gooien zoals de vorige keer."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!