Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs begint op flank, Zerrouki controleur

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs begint op flank, Zerrouki controleur

25 oktober - 07:44 Laatste update: 07:48

Arne Slot lijkt woensdagavond met Calvin Stengs op de linksbuitenpositie te starten in het Champions League-duel met SS Lazio. De zomeraanwinst van de Rotterdammers deed het het afgelopen weekend goed op de nummer 10 positie, maar zal toch van plek veranderen. 

Het Algemeen Dagblad voorspelt woensdag dat Slot met een 4-3-3 formatie zal spelen met een meer controlerende rol voor Ramiz Zerrouki. De middenvelder wordt op de zijkanten geholpen door Mats Wieffer en Quinten Timber. Justin Bijlow heeft geen complicaties overgehouden aan zijn rentree bij de Rotterdammers en verdedigt het doel.

De verdediging van Feyenoord bestaat woensdag waarschijnlijk uit Bart Nieuwkoop en Quilindschy Hartman op de flanken. Het centrale blok wordt gevormd door Lutsharel Geertruida en David Hancko. Stengs voegt zich in de aanval bij Santiago Gimenez en Igor Paixão. 

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Hartman, Hancko, Geertruida, Nieuwkoop; Timber, Zerrouki, Wieffer; Paixão, Gimenez, Stengs
Vermoedelijke opstelling Lazio: Provedel; Hysaj, Romagnoli, Patric, Marusic; Luis Alberto, Vecino, Kamada; Zaccagni, Immobile, Felipe Anderson

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!