Nieuws

Veerman kan leven met gelijkspel: 'Het was een soort zwembad in de tweede helft'

Veerman kan leven met gelijkspel: 'Het was een soort zwembad in de tweede helft'

24 oktober - 23:31 Laatste update: 23:31

Joey Veerman baalt van het gelijkspel tegen RC Lens, maar denkt wel dat het de terechte uitkomst is. De middenvelder van PSV merkte op het veld dat de Fransen fysiek enorm sterk waren.

PSV kwam in Frankrijk niet verder dan een 1-1 gelijkspel, waardoor de achterstand op Lens nog altijd drie punten bedraagt. "We hebben in de tweede helft mogelijkheden gehad om de score uit te breiden", reageert Veerman bij RTL 7. "Uiteindelijk denk ik dat een 1-1 wel terecht is. Het was een soort zwembad aan het einde van de tweede helft. Wij probeerden te aanvallen, maar zij kwamen er steeds goed uit met de counter. Je weet dat dit soort uitwedstrijden lastig zijn, maar we zitten er nog volop in."

"Ze hebben wel een fysieke ploeg", merkt Veerman op. "Ze hadden een beer achterin staan. Als je kopduels wint van Luuk ben je wel een aardige kopper. Die rechtsback was ook op de brommer. Ik denk wel dat we hier meer hadden kunnen doen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!