Nieuws

Sneijder werd niet ingefluisterd door Steijn: 'Daar is natuurlijk 0,0 van waar'

Sneijder werd niet ingefluisterd door Steijn: 'Daar is natuurlijk 0,0 van waar'

24 oktober - 20:22 Laatste update: 20:23
1

Wesley Sneijder herkent zich niet in de aantijgingen die worden gedaan na het ontslag van Ajax-trainer Maurice Steijn. De recordinternational zou door de Haagse oefenmeester zijn ingefluisterd, maar ontkent dat stellig.

Oud-spelers als Sneijder, Rafael van der Vaart en Andy van der Meijde zouden door de ontslagen Steijn zijn ingefluisterd tijdens diens tijd in Amsterdam. "Ik heb dat ook gelezen, daar is natuurlijk 0,0 van waar", reageert Sneijder bij Veronica. "Ik ben niet onder de indruk van dat soort dingen. Als Maurice mij zou vragen om hem daarin te beschermen, daar ben ik niet gevoelig voor."

"Ik vind dat je altijd eerlijk je mening moet geven en ik sta nog steeds achter mijn mening", vervolgt de oud-voetballer. "Het is wel vervelend dat dat soort figuren weer gaan suggereren. Daar hebben ze in het verleden al problemen mee gehad, dus ik zou daar mee stoppen."

.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!