Opstellingen

Bosz voert twee wijzigingen door tegen Lens: Dest in de basis, Til weer op de bank

Bosz voert twee wijzigingen door tegen Lens: Dest in de basis, Til weer op de bank

24 oktober - 19:37 Laatste update: 19:51

Peter Bosz heeft dinsdagavond een basisplaats ingeruimd voor Malik Tillman en Sergiño Dest in het duel van PSV met RC Lens. Het duo krijgt de voorkeur boven Patrick van Aanholt en Guus Til in het cruciale Champions League-duel.

Zowel Van Aanholt als Til begonnen afgelopen weekend nog in de basis in de Eredivisie. Til kwam zelfs nog tot scoren tegen Fortuna Sittard (3-1 winst), maar moet het toch met een plaats op de bank doen. Dat verwachtte de middenvelder ergens al, zo bleek na een interview bij ESPN waarin hij met stomheid geslagen was na een claim van Hans Kraay Jr.

Hirving Lozano neemt zoals verwacht de plek in van de geblesseerde Noa Lang. Dat betekent dat de Mexicaan zijn Champions League-basisrentree maakt. De afgelopen wedstrijden tegen Arsenal en Sevilla moest hij het namelijk nog met een plek op de bank doen. Armel Bella-Kotchap is nog geblesseerd en zit niet bij de selectie.

Het duel tussen Lens en PSV begint om 21.00.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!