Nieuws

Feyenoord-opponent Lazio loopt ernstige vertraging op en kan niet meer trainen

Feyenoord-opponent Lazio loopt ernstige vertraging op en kan niet meer trainen

24 oktober - 19:24

SS Lazio heeft geen optimale voorbereiding in aanloop naar de cruciale wedstrijd in de Champions League tegen Feyenoord. Volgens De Telegraaf hebben de Italianen flink wat vertraging opgelopen.

Volgens de ochtendkrant is er sprake van zo’n erge vertraging dat Lazio pas vanavond aankomt in Rotterdam. Dat betekent dat de geplande training die om 18.00 in De Kuip stond pas 'op zijn minst' om 21.30 zou kunnen plaatsvinden. Een training zal er naar verluidt dan ook niet meer gehouden worden, alleen een veldinspectie.

Wat er wel van gaat komen, is de verplichte persconferentie onder leiding van de UEFA. Lazio-coach Maurizzio Sarri zal aanschuiven om het persmoment te verzorgen.

Dat betekent opnieuw dat Sarri geen vlekkeloze tijd gaat beleven in Nederland. Bijna een jaar geleden kwam Lazio ook op bezoek bij Feyenoord op een avond in De Kuip die volgens de Italiaan op een psychiatrische instelling leek.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!