Nieuws

Sandler nog niet inzetbaar voor Feyenoord: 'Dat zou het meest logische zijn'

Sandler nog niet inzetbaar voor Feyenoord: 'Dat zou het meest logische zijn'

04-02-2022 16:52

Philippe Sandler zal aankomend weekend nog niet in het shirt van Feyenoord te bewonderen zijn. Arne Slot legt op het persmoment van vrijdag uit dat hij de nieuwe aanwinst rustig brengt. 

Mede door blessureleed heeft Sandler tijdens zijn uitleenperiode bij ESTAC Troyes in de eerste seizoenshelft weinig gespeeld. Tegen Sparta Rotterdam zal hij zondag dus nog niet van de partij zijn. "Het begint er wel mee dat we hem eerst moeten opbouwen en dat moeten we niet te gehaast doen, daar nemen we goed onze tijd voor, om ervoor te zorgen dat hij ergens de komende weken een keer klaar zal zijn om minuten te gaan maken."

Feyenoord heeft een traject opgesteld voor Sandler, waarbij hij tijdens oefenwedstrijden ritme moet opdoen. "Het meest logisch zou zijn als hij natuurlijk eerst in een oefenwedstrijd zijn minuten maakt. En we hebben er inmiddels eentje vastgelegd, ik weet niet of voor hem te vroeg komt, maar bij dezen", aldus Slot, die een tijdens de persconferentie een beroep doet op geïnteresseerde clubs. "We zijn nog op zoek naar wat oefenwedstrijden in de maanden februari en maart. Dus als ploegen dit horen die hier ook naar op zoek zijn, dan kunnen ze zich bij onze teammanager melden", lacht hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!