Nieuws

Ajax schuift Jong-trainer door naar eerste elftal: Vos nieuwe assistent Maduro

Ajax schuift Jong-trainer door naar eerste elftal: Vos nieuwe assistent Maduro

24 oktober - 16:11 Laatste update: 16:59
2

Dave Vos neemt tijdelijk de rol als assistent-trainer op zich. De Ajacied was tot dit weekend nog trainer van Jong Ajax, maar schuift door het vertrek van Maurice Steijn door binnen de club.

Hedwiges Maduro heeft zijn eerste trainingssessie als hoofdcoach van Ajax achter de rug. De assistent neemt de taken van de vertrokken Steijn zeker voor de komende week op zich en zal dat gaan doen met Vos aan zijn zijde. De nieuwbakken assistent traint sinds begin dit jaar de onder 23 van de Amsterdammers, maar die positie zal worden overgenomen door Yuri Rose.

Steijn vertrok maandag bij Ajax na de aanblijvende tegenvallende resultaten. De trainer kon het tij niet keren en zag zijn ploeg in het weekend onderuit gaan tegen FC Utrecht. Voor beide partijen was de rek er uit en zo werd besloten dat het beter zou zijn als beide uit elkaar gingen. John van ’t Schip wordt waarschijnlijk spoedig aangesteld als nieuwe hoofdtrainer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!