Nieuws

Wat een pech: Kroegen in Lens verhogen bierprijzen op dag van clash met PSV

Wat een pech: Kroegen in Lens verhogen bierprijzen op dag van clash met PSV

24 oktober - 16:03

Het is flink balen voor de supporters van PSV die zijn afgereisd naar Lens, voor de uitwedstrijd tegen de plaatselijke RC. In de Franse stad is het namelijk zoeken voor een feestelijke sfeer en hebben de lokale kroegen de bierprijzen verhoogd, blijkt uit verslag van Omroep Brabant.

PSV neemt het vanavond in de groepsfase van de Champions League op tegen RC Lens. Normaal gesproken is het normaal bij Europese wedstrijden dat er sfeervolle plekken in de stad in kwestie. Daarnaast verlagen kroegen vaak ook nog een de prijzen van een biertje. Een supporter zegt in gesprek met het Brabantse medium dat het bier eerst zes euro was, maar naarmate het drukker werd bleef stijgen. "Op een gegeven moment kostte het negen euro", aldus de PSV’er, die er met mede-supporters bij een Ierse pub het beste van maakt.

Om 21.00 neemt PSV het in het Stade Bollaert-Delelis op tegen RC Lens, dat na twee wedstrijden met vier punten koploper is in Groep B. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!