Nieuws

Slot brengt blessure-update in aanloop naar Champions League-clash met Lazio

Slot brengt blessure-update in aanloop naar Champions League-clash met Lazio

24 oktober - 14:57

Tijdens de persconferentie voorafgaande van de Champions League-clash met Lazio, is Feyenoord-trainer Arne Slot ingegaan op de ziekenboeg van zijn ploeg. Bij de Rotterdammers is Luka Ivanusec teruggekeerd.

In de Champions League-wedstrijd tegen Celtic viel Ivanusec na slechts drie wedstrijden voor zijn nieuwe club geblesseerd uit. Slot ziet in zijn ziekenboeg vergelijkingen met vorig jaar. "We missen steeds één à twee goede spelers. Morgen zijn het misschien twee buitenspelers en een centrale verdediger", begint Slot. "Ivanusec begint vandaag weer met trainen. Het kan zijn dat hij er bij is morgen, maar de kans is groot van niet. Giménez kan starten. Je weet nooit hoe een laatste training loopt. De pijn die hij afgelopen weekend had, is geen reden om morgen niet te spelen."

Vanwege de blessures in zijn selectie gaat Slot morgenavond mogelijk een beroep doen op Ramiz Zerrouki. "Dat zou zeker kunnen gezien de blessures, maar ook door zijn spel in Madrid", meent de oefenmeester. Slot weet ook nog niet op welke positie Calvin Stengs tegen Lazio uit de voeten gaat. "Calvin kan het ook in grote wedstrijden op het middenveld. Bij AZ stelde ik hem altijd op tien op. Hij kan het zeker, maar ik heb al wat gezegd over de absenties van de buitenspelers. Dus misschien speelt hij daar."

Tegen Lazio kan Slot in ieder geval geen beroep doen op geblesseerde Gernot Trauner en Yankuba Minteh.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!