Nieuws

Driessen weet wanneer Van 't Schip terugkeert bij Ajax en voor de ploeg staat

Driessen weet wanneer Van 't Schip terugkeert bij Ajax en voor de ploeg staat

24 oktober - 12:37

Volgens Valentijn Driessen zal John van 't Schip na de topper tegen PSV worden gepresenteerd als opvolger van Maurice Steijn bij Ajax. Tijdens de wedstrijden tegen Brighton en PSV staat Hedwiges Maduro nog voor de groep.

Bij De Telegraaf gaat Driessen in op de huidige stand van zaken binnen Ajax, waar Van 't Schip de gesprekken met de Amsterdammers eerder al bevestigde. Driessen noemt Van 't Schip 'de aangewezen man, in ieder geval voor Ajax'. "Hij zal na de wedstrijd tegen PSV van komende zondag gepresenteerd worden", weet Driessen. "John zit momenteel in het buitenland van zijn kinderen. Hij is inmiddels gevraagd door de leiding van Ajax om het seizoen over te nemen. En hij staat daarvoor open. Hij zou sowieso bij de club komen en wordt nu een soort cultuurbewaker", aldus de chef voetbal.

Donderdagavond wacht in de groepsfase van de Europa League een uitwedstrijd tegen Brighton, waarna Ajax zondagmiddag op bezoek gaat bij koploper PSV.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!