Nieuws

'Tegenslag voor Feyenoord: sterkhouder ook tegen Lazio nog niet beschikbaar'

'Tegenslag voor Feyenoord: sterkhouder ook tegen Lazio nog niet beschikbaar'

24 oktober - 09:56 Laatste update: 09:56

Gernot Trauner is nog altijd niet inzetbaar bij Feyenoord. De aanvoerder van de Rotterdammers mist ook het Champions League-duel met Lazio van woensdag, meldt 1908.nl.

De Oostenrijks international kampt nog altijd met knieklachten. Trauner liep in de uitwedstrijd in de kwartfinales van de Europa League tegen AS Roma van vorig seizoen een blessure op, en heeft naar aanleiding daarvan te maken met terugkerende pijntjes.

Trainer Arne Slot liet onlangs al weten dat de blessure weer opdoemt als de inmiddels 31-jarige centrumverdediger te weinig rust krijgt. Daarom moest hij ook de competitiewedstrijden tegen PEC Zwolle (0-2 winst) en Vitesse (4-0 winst) aan zich voorbij laten gaan. De medische staf doet er echter alles aan om hem weer zo snel mogelijk fit te krijgen. Komende zondag staat het uitduel met FC Twente bijvoorbeeld op het programma.

Feyenoord – Lazio begint woensdag om 18.45 uur in De Kuip. De Rotterdammers hebben tot dusver drie punten behaald in poule E, de Italianen vier. Het is de verwachting dat Lutsharel Geertruida bij afwezigheid van Trauner weer naar het centrum schuift. Op rechtsback komt dan een plekje vrij voor Bart Nieuwkoop.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!