Nieuws

'Opsteker voor Feyenoord: smaakmaker kan in actie komen tegen Lazio'

'Opsteker voor Feyenoord: smaakmaker kan in actie komen tegen Lazio'

23 oktober - 22:16

Goed nieuws uit de ziekenboeg van Feyenoord: Luka Ivanusec is woensdag inzetbaar in het Champions League-duel met SS Lazio, aldus 1908.nl. De Kroaat raakte medio september geblesseerd aan zijn enkel en is sindsdien bezig met zijn herstel.

Ivanusec werd behandeld in het Erasmus MC en moest enkele weken aan de kant staan. De vleugelaanvaller maakte een zeer sterke indruk in zijn eerste wedstrijden voor de Rotterdammers, maar moest er in het duel met Celtic geblesseerd af in de 89ste minuut. De verwachting is dat Ivanusec woensdag op de bank begint tegen Lazio.

De Italianen zullen de derde horde zijn voor Feyenoord om te mogen overwinteren in Europa. Na een 2-0 overwinning op Celtic en een nipte nederlaag in Madrid, tegen Atlético, staan de Rotterdammers derde in de groep. Ivanusec kan naast de vleugel ook op de 10-positie spelen, maar trainer Arne Slot zal de laatste weken hebben gezien dat Calvin Stengs inmiddels die positie goed uitvoert. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!