Nieuws

Steijn wilde meerdere spelers: 'De Vrij en Pavlidis werden van tafel geveegd'

Steijn wilde meerdere spelers: 'De Vrij en Pavlidis werden van tafel geveegd'

23 oktober - 17:01 Laatste update: 17:05
4

Maurice Steijn heeft meerdere namen aangedragen bij Ajax. De Haagse oefenmeester zou onder meer Calvin Stengs, Stefan de Vrij, Anastasios Douvikas en Vangelis Pavlidis naar voren hebben geschoven, maar alles werd van tafel geveegd door Sven Mislintat, weet De Telegraaf.

Steijn ligt enorm onder vuur bij Ajax, dat momenteel zevende staan in de Eredivisie. Bij de Telegraaf verwacht men echter niet dat hij op korte termijn ontslagen zal worden. "We wachten af wat Louis van Gaal beslist. Maar ik kan me niet voorstellen dat hij voor de wedstrijden tegen Brighton en PSV een nieuwe interim-trainer voor de groep zet", vertelt Valentijn Driessen in de Kick-Off podcast.

Clubwatcher Mike Verweij wijst ook nogmaals naar de rol van Mislintat en komt daarbij met nieuwe informatie. "Steijn heeft een aantal spelers doorgegeven, als die bij Ajax hadden gespeeld, hadden ze er heel anders voor gestaan", stelt Verweij. "Ik heb onderzoek gedaan. Elke naam die Steijn heeft ingebracht is door Mislintat van tafel geveegd. Lang, Schouten, Olij, Tagliafico, Stengs, Dest en El Ghazi waren bekend. Maar ook Stefan de Vrij, Anastasios Douvikas en Vangelis Pavlidis zijn in beeld geweest. De Vrij en Pavlidis zijn van tafel geveegd door Mislintat."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!