Nieuws

Boze Ajax-fan is de druppel: Van Praag verwijdert social media-account

Boze Ajax-fan is de druppel: Van Praag verwijdert social media-account

23 oktober - 06:37

Michael van Praag heeft zijn sociale media-account verwijdert, nadat de 76-jarige sportbestuurder er van een Ajax-supporter flink van langs kreeg. Het was voor de erevoorzitter van de Amsterdammers genoeg om X, voorheen Twitter, te verlaten.

Na de met 4-3 verloren uitwedstrijd van Ajax tegen FC Utrecht, ging een supporter flink los op X. Zo riep de persoon in kwestie de F-side op om bij het aanhouden van Maurice Steijn 'het bestuur aan te vallen'. Daarnaast werd Van Praag medeverantwoordelijk gehouden voor de puinhoop bij Ajax. 'Je maakt onze club kapot als je nu niet ingrijpt, laffe hond!', klinkt het vanaf het platform.

Voor Van Praag, die terugkeert in de RvC van Ajax, was het genoeg reden om het platform te verlaten. 'Van scheldende, opruiende en dreigende mensen heb ik nu inmiddels wel genoeg', gaf Van Praag aan in zijn reactie. 'Ik ga me vanaf nu rustig zonder die types aan Ajax wijden. Ik stop met X, wens u het beste en groet u allen zeer.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!