Nieuws

Slot maakt zich geen zorgen om Gimenez: 'Goede hoop dat hij er gewoon bij is'

Slot maakt zich geen zorgen om Gimenez: 'Goede hoop dat hij er gewoon bij is'

21 oktober - 23:42
1

Arne Slot gaat ervan uit dat Santiago Gimenez woensdag 'gewoon' kan starten tegen SS Lazio. De spits kreeg een flinke tik in het duel met Vitesse en moest geblesseerd naar de kant. 

Slot spreekt na afloop van het met 4-0 gewonnen duel met ESPN over Gimenez. "Hij zei net tegen mij dat hij een schop heeft gehad. Het is altijd beter dat je een schop krijgt dan dat je enkel dubbelklapt of dat je je knieband verdraait. Ik heb wel goede hoop dat hij er woensdag gewoon bij is."

Het publiek hield collectief de adem in toen Gimenez niet opstond en geblesseerd het veld verliet. "Het is een speler die geweldig voor ons presteert en ook best populair is, haha. Als hij op de grond ligt als hij een tik heeft gehad, wordt men wel angstig. Ik word vaak wel blij als ze een schop krijgen in plaats van dat ze iets verdraaien, dan lig je er langer uit", besluit Slot. Gimenez is samen met Vangelis Pavlidis topscorer van de Eredivisie met dertien doelpunten na de eerste negen duels.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!