Transfernieuws

Bakayoko hint naar verlenging na zege PSV: 'Verlengen? Ik heb het al gedaan'

Bakayoko hint naar verlenging na zege PSV: 'Verlengen? Ik heb het al gedaan'

21 oktober - 22:30

Johan Bakayoko heeft zaterdag wellicht zijn mond voorbijgepraat over zijn mogelijke contractverlenging bij PSV. De aanvaller lijkt gelukkig in Eindhoven en gaf na afloop van de zege tegen Fortuna Sittard een opmerkelijk interview. 

Bakayoko spreekt met ESPN over zijn mogelijke contractverlenging. PSV hoopt sinds deze zomer al het contract van de speler open te breken, die tot 2026 vastligt in Eindhoven. "Of ik ga verlengen? Ik heb het al gedaan, maar ik dacht ik hou het binnen PSV", grapt Bakayoko, die wel enigszins terugkomt op zijn woorden. "Nee, ik heb het niet verlengd, ik weet niet ik dat moet uitleggen... Ik weet echt niet hoe je het noemt, maar ik zal het een andere keer uitleggen."

De jonge speler is dit seizoen van grote waarde voor PSV en was ook tegen Fortuna trefzeker. Na negen wedstrijden staat de teller op twee doelpunten en drie assists voor de Belg. Onder meer Brentford klopte de afgelopen zomer aan in Eindhoven, maar Bakayoko bleef bij PSV. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!