Nieuws

Lingard ontkent: ‘Manchester United adviseerde me om vrijaf te nemen’

Lingard ontkent: ‘Manchester United adviseerde me om vrijaf te nemen’

04-02-2022 10:12

Jesse Lingard reageert verrast op de uitlatingen van Ralf Rangnick. Volgens de manager van Manchester United heeft Lingard aangegeven tijd nodig te hebben om zijn hoofd weer leeg te maken. Hier is niks van waar stelt de 29-jarige aanvaller.

Lingard speelt dit seizoen amper en wilde deze winter graag weg uit Manchester. Op Deadline Day meldde Newcastle United zich, maar United ging ondanks zijn aflopende contract voor een vertrek liggen. Donderdag zei Rangnick dat Lingard als gevolg van de misgelopen transfer een paar vrije dagen heeft aangevraagd.

Dat ligt iets genuanceerder, aldus Lingard. 'De club adviseerde me om vrijaf te nemen vanwege persoonlijke redenen', laat Lingard weten op Twitter. 'Ik ben gefocust en ik zal altijd professioneel zijn wanneer er wat van me gevraagd wordt, ik zal 100 procent geven.'

Naar verwachting sluit Lingard maandag weer aan bij de selectie. Hij mist dus de wedstrijd van vrijdagavond, waarin Manchester United het voor de FA Cup opneemt tegen Middlesbrough.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!