Nieuws

'Douglas Costa verlaat Juventus definitief en gaat geluk in MLS beproeven'

'Douglas Costa verlaat Juventus definitief en gaat geluk in MLS beproeven'

03-02-2022 17:28

Douglas Costa gaat zijn carrière vervolgen in de Major League Soccer. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano zet de Braziliaanse dribbelaar spoedig zijn krabbel onder een contract bij Los Angeles Galaxy.

De buitenspeler is momenteel nog eigendom van Juventus. Zijn contract bij De Oude Dame verloopt op 30 juni 2022. LA Galaxy gaat Costa voor een half jaar huren. Na afloop van die periode zet hij zijn krabbel onder een tweejarig contract, weet de doorgaans goed geïnformeerde Romano.

Naast de MLS-club zat ook het Braziliaanse Flamengo achter de diensten van de rappe vleugelspits aan. Die club vist dus achter het net, aangezien de Italiaanse journalist verzekert dat 'Costa zijn beslissing heeft gemaakt'.

Costa won in zijn carrière onder meer drie landstitels met zowel Juventus als Bayern München. Na een verblijf van twaalf jaar in Europa vertrok de pijlsnelle linkspoot naar Grêmio in zijn vaderland. Daar baarde hij onlangs nog opzien door provocerend te juichen, nadat zijn tijdelijke werkgever gedegradeerd was.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!