Nieuws

Waar en hoe laat wordt het Europa League-duel Brighton - Ajax uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt het Europa League-duel Brighton - Ajax uitgezonden?

26 oktober - 10:25 Laatste update: 10:23

Na het vertrek van Maurice Steijn zijn de gemoederen gedaald en moet de focus voor Ajax weer op het spelen van wedstrijden. Donderdag wordt er direct weer focust verwacht als Ajax het Europa League-duel in en tegen Brighton speelt. Waar wordt de wedstrijd uitgezonden en hoe laat begint 'ie? VoetbalNieuws dient als je agenda!

Ajax heeft tot dusver twee punten gepakt in de twee gespeelde Europa League-wedstrijden. De Amsterdammers speelden in het voorlopig dramatisch verlopen seizoen twee keer gelijk, thuis tegen Olympique Marseille (3-3) en uit tegen AEK Athene (1-1). Een eventuele zege op het goed presterende Brighton zou de ploeg van trainer Maurice Steijn op het goede spoor richting overwintering kunnen brengen.

Makkelijk zal dat echter zeker niet gaan worden, want Brighton, gecoacht door de Italiaan Roberto De Zerbi, doet voor het tweede seizoen op rij mee in de subtop van de Premier League en speelt zeer verzorgd en aantrekkelijk voetbal. In Europa wil het daarentegen nog niet bepaald vlotten. Zij speelden drie weken geleden met 2-2 gelijk tegen Marseille en gingen daarvoor in eigen huis met 2-3 onderuit tegen AEK. Winst tegen Ajax is dus ook voor hen verplicht om in ieder geval voor eventjes uit de zorgen te geraken.

Op welke zender kun je Brighton - Ajax kijken?

Brighton – Ajax begint donderdag 26 oktober om 21.00 uur in het AMEX Stadium en wordt live uitgezonden op Veronica en ESPN 2.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!