Nieuws

Nieuwe tool: volg het laatste VoetbalNieuws nu ook via WhatsApp Kanalen!

Nieuwe tool: volg het laatste VoetbalNieuws nu ook via WhatsApp Kanalen!

19 oktober - 20:40 Laatste update: 20:37

Je ziet het goed: VoetbalNieuws komt met iets nieuws. Naast onze socials op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok zijn we nu ook te volgen via WhatsApp Kanalen. Zo krijg je al het voetbalnieuws via jouw favoriete kanaal binnen!

WhatsApp Kanalen geeft je de mogelijkheid om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van het laatste actuele voetbalnieuws, interviews en viral video's. Al deze berichten worden direct geleverd in je WhatsApp en kan je direct te delen met je beste vrienden, familie, klasgenoten en collega's.

Zo werkt het

Je voegt het VoetbalNieuws-kanaal toe via deze link, of scan de QR-code onderaan dit artikel. Ontvang updates van VoetbalNieuws door het belletje te selecteren, rechtsboven in het kanaal. Daarna verschijnt onderin het scherm 'meldingen ingeschakeld'.

Zo vind je VoetbalNieuws terug

Als je bovenstaande hebt uitgevoerd is je voetbalinbox helemaal gereed. VoetbalNieuws staat nu bij je kanalen, onder 'Updates' in de navigatiebalk. We houden je op de hoogte van de belangrijkste, leukste en opvallendste momenten in de voetbalwereld en je hoeft niets meer te missen.

We zien je op WhatsApp, onze website of één van onze andere social-kanalen!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!