Nieuws

'United-aanvaller Cavani hakt knoop door voor komende maanden'

'United-aanvaller Cavani hakt knoop door voor komende maanden'

02-02-2022 21:22 Laatste update: 23:37

Manchester United-aanvaller Edinson Cavani heeft geaccepteerd dat hij tot het einde van het seizoen in Manchester blijft. Hij zal in mei van dit jaar belissen over zijn toekomst. Een transfer naar de Spaanse competitie is dan een serieuze optie.

Dat meldt de Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano. Geruchten dat Cavani in juli Julían Álvarez zal vervangen bij River Plate zijn niet bevestigd. Er zijn gesprekken en onderhandelingen gaande.

De 34-jarige Cavani is geen vaste waarde in het team van Ralf Rangnick. De Uruguyaan tekende in oktober 2020 een contract bij United, dat hem transfervrij ophaalde nadat hij een paar maanden eerder vertrok bij Paris Saint-Germain.

Cavani speelde zeven seizoenen in Parijs. Daarvoor kwam hij onder meer uit voor Napoli. De aanvaller debuteerde in 2008 voor de nationale ploeg van Uruguay en speelde meer 123 interlands voor zijn vaderland. Daarin maakte hij 53 doelpunten. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!