Nieuws

Van Bronckhorst: nieuwe topaankoop maakt niet zijn debuut tegen Celtic

Van Bronckhorst: nieuwe topaankoop maakt niet zijn debuut tegen Celtic

01-02-2022 21:47 Laatste update: 02-02-2022 12:17

Aaron Ramsey zal zijn debuut bij Rangers FC niet maken in de topper tegen Celtic. De twee ploegen staan woensdagavond tegenover elkaar. Ramsey werd op maandag gepresenteerd door The Gers en komt over van Juventus. 

Rangers - Celtic komt nog te vroeg voor de ervaren Welshman, maar manager Giovanni van Bronckhorst hoopt zo snel mogelijk over de middenvelder te beschikken. Hij  is zeer enthousiast over de komst van Ramsey en is al met hem aan de slag geweest op het trainingsveld. 

"Ramsey heeft al met ons getraind maar morgen is te vroeg voor hem. Ik verwacht dat hij binnenkort aansluit bij de selectie", zegt hij. "We hebben deze transferperiode sterker afgesloten dan wij eraan begonnen. Ik ben zeer tevreden over onze nieuwe aankopen en het feit dat de oude sleutelspelers zijn gebleven."

De strijd om het kampioenschap in Schotland is ouderwets spannend. The Gers staan eerste met een voorsprong van twee punten op aartsrivaal Celtic. De aftrap is om 20.45 uur. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!