Nieuws

Alles is rond: Sandler mag zichzelf eindelijk Feyenoord-speler noemen

Alles is rond: Sandler mag zichzelf eindelijk Feyenoord-speler noemen

01-02-2022 19:04 Laatste update: 02-02-2022 13:13

Het heeft even geduurd, maar Philippe Sandler is officieel speler van Feyenoord. De 24-jarige centrale verdediger maakt in ieder geval het seizoen af in Rotterdam.

Dat meldt Feyenoord via de officiële kanalen. Na dit seizoen heeft Sandler de optie om twee seizoenen bij te tekenen in Rotterdam, maar zijn oude werkgever Manchester City bezit ook een terugkoopoptie. 

Sandler maakte furore in de jeugd van Ajax en vertrok in 2016 transfervrij naar PEC Zwolle. Tijdens die periode waren meerdere Nederlandse topclubs geïnteresseerd in de diensten van de verdediger. Na twee jaar bij de Blauwvingers ging de Nederlander echter naar het grote Manchester City voor ongeveer tweeënhalf miljoen euro. Sandler brak nooit door bij The Citizens en werd verhuurd aan Anderlecht en Troyes. 

Frank Arnesen denkt dat Sandler van waarde kan zijn voor Feyenoord. "Voor Philippe is Nederland bekend terrein. Door zijn jaren in het buitenland komt hij als meer ervaren speler terug. Bovendien is hij fysiek sterker geworden." De Nederlander zal bij Feyenoord concurreren met Gernot Trauner en Marcos Senesi. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!