Nieuws

'Newcastle heeft toptrainer bijna binnen: onderhandelingen over extra voorwaarden'

'Newcastle heeft toptrainer bijna binnen: onderhandelingen over extra voorwaarden'

10-10-2021 15:30

Antonio Conte is topfavoriet om de nieuwe trainer van Newcastle United te worden. De Italiaanse trainer zou zelf ook wel oren hebben naar een dienstverband op St. James’ Park, maar komt wel met voorwaarden.

Dat schrijft het doorgaans goed ingevoerde The Newcastle Chronicle. Op dit moment is Steve Bruce nog trainer van The Magpies, maar sinds de overname van de club door een Saoedische partij gonst het van de geruchten over een ontslag van de Engelsman. Hij zou dus door Conte opgevolgd moeten gaan worden. Frank Lampard en Steven Gerrard zouden ook op het lijstje staan.

De Italiaan heeft wel interesse in de baan bij Newcastle, maar komt wel met voorwaarden richting de contractonderhandelingen. Zo wil Conte graag inspraak hebben als het gaat om de aan te trekken spelers. Bij Chelsea en Internazionale wilde hij dat ook al, maar kwam dat amper van de grond. Daarover liet Conte zich vaak kritisch uit in de media.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!