Nieuws

'Geen sprake van transfer Dembélé: Fransman blijft in Catalonië'

'Geen sprake van transfer Dembélé: Fransman blijft in Catalonië'

31-01-2022 22:44 Laatste update: 01-02-2022 02:53

Ousmane Dembélé blijft dit seizoen bij FC Barcelona. De geruchten van alle topclubs die plannen hadden met de Fransman zijn op niets uitgedraaid. 

Daarmee pakt transferexpert Fabrizio Romano uit: "Ousmane blijft."

Volgens de transfergoeroe hebben alle topclubs die interesse zouden hebben in de Fransman zich teruggetrokken. De Arsenal-ruil met Aubameyang en Dembélé gaat niet door. Chelsea FC en Manchester United zijn niet eens in gesprek geweest bij de Spaanse club.

Daarmee lijkt de soap rondom de vleugelaanvaller tot een einde te komen. Dembélé is al lange tijd in onenigheid met zijn Catalaanse werkgever en eiste tijdens zijn contractonderhandelingen een exorbitant salaris. Dit schoot bij Barça in het verkeerde keelgat aangezien de club zich al langere tijd in economische malaise bevindt.

Eerder zei clubpresident Joan Laporta al niets meer met Dembélé te maken willen hebben. Het contract van de Fransman verloopt dit jaar.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!