Transfernieuws

'Ervaren Welshman tekent bij Rangers na mislukt avontuur in Italië'

'Ervaren Welshman tekent bij Rangers na mislukt avontuur in Italië'

31-01-2022 22:25 Laatste update: 01-02-2022 02:52

Aaron Ramsey staat op het punt speler van FC Rangers te worden. De oud-speler van onder andere Arsenal lijkt Juventus maandag nog te verlaten. De Welshman is gezien in het stadion van The Gers, waar hij een huurtcontract tekent met optie tot koop. 

Met dat nieuws pakt transferexpert Fabrizio Romano uit. Ramsey kon dit seizoen niet op speeltijd rekenen bij de Oude Dame en vertrekt naar Schotland. Ramsey gold jarenlang als hét talent van Arsenal, maar door blessureleed kwam de Welshman nooit lange periodes goed uit de verf in Londen. De aanvallende middenvelder stond jarenlang aan de basis van enkele prachtige doelpunten van The Gunners en vertrok na acht jaar in 2019 naar Juventus. Bij die overstap was ongeveer veertig miljoen euro gemoeid. 

De inmiddels 31-jarige Ramsey staat tot 2023 onder contract bij Juventus. Rangers-trainer Giovanni van Bronckhorst schijnt al met de middenvelder te hebben gesproken en nu lijkt de overeenkomst bevestigd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!