Transfernieuws

'Feyenoord en Sandler zo goed als rond: 'waarschijnlijk wordt dat vandaag bekend''

'Feyenoord en Sandler zo goed als rond: 'waarschijnlijk wordt dat vandaag bekend''

31-01-2022 22:00 Laatste update: 01-02-2022 16:42

De overstap van Philippe Sandler naar Feyenoord is zo goed als rond. Het is nog enkel een kwestie van papierwerk voordat de Rotterdammers het nieuws bekend maken. 

Dat zegt Feyenoord-watcher Martijn Krabbedam in een uitzending van Voetbal International die op Youtube een live-uitzending maakt van alle gebeurtenissen rondom Deadline Day. Krabbedam zegt: "Waarschijnlijk gaan ze dat vandaag wel bekendmaken, die transfer, en dan zijn ze klaar hè. Dan hebben ze vijf nieuwe spelers gehaald en dat is voor een club met weinig middelen, want je volgt toch twee clubs met veel geld, is dat toch wel goed gedaan van Feyenooord."

"Hij moet eerst maar eens fit worden. Hij heeft zijn laatste minuten gespeeld tegen Troye in eind september. We zitten nu bijna in februari. Maar mocht hij fit raken, dan is het wel een extra optie", spreekt de Feyenoord-watcher over de fitheid van de Nederlandse verdedediger.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!