Reactie

Hartman had moeite met Aziatische spelers van Celtic: 'Ze waren snel bij je voet'

Hartman had moeite met Aziatische spelers van Celtic: 'Ze waren snel bij je voet'

19 september - 23:37
1

Quilindschy Hartman maakte een mooie avond door met Feyenoord tegen Celtic (2-0 winst), maar zag duidelijk een verschil met de wedstrijden die hij normaal gesproken voor zijn club speelt. De linksback had naar eigen zeggen moeite met spelers 'die snel op zijn voet' waren.

In aanloop naar het duel ging het vooral over het Champions League-debuut dat Hartman zou maken en hoe bijzonder dat voor hem zou zijn. Dinsdagavond was het zo ver, maar in de eerste helft zat er duidelijk nog wat schroom op. "We begonnen wat zenuwachtig en had een beetje onderschat hoe snel ze waren. In de tweede helft konden we dat van ons af gooien", begint Hartman bij RTL.

Met name de speelwijze van Celtic was wennen voor Hartman. "Het was even een andere manier van pressen. Ze hebben veel Aziatische spelers en die waren snel op je voet, zeg maar", vervolgt de linksback, die uiteindelijk blij is dat het allemaal goed is gekomen. "Uiteindelijk hebben we niet veel kansen gekregen en ging het in de eerste helft beter", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s