Transfernieuws

Armenteros begint aan derde termijn: 'Ik wil de fans laten weten dat ik thuiskom'

Armenteros begint aan derde termijn: 'Ik wil de fans laten weten dat ik thuiskom'

31-01-2022 19:38

Samuel Armenteros tekent voor de derde keer bij Heracles Almelo. De 31-jarige aanvaller, die sinds de zomer zonder club zit, tekent tot het einde van het seizoen in het Erve Asito. 

Heracles en Armenteros hebben de optie opgenomen om er komende zomer een jaar aan vast te plakken. De Zweed speelde tot juli 2021 voor Al-Fujairah, dat uitkomt in de hoogste divisie in de Verenigde Arabische Emiraten. Armenteros is blij om terug te keren op het oude nest. "Ik wil graag alle fans van Heracles Almelo laten weten dat ik weer thuis kom. Ik heb er superveel zin in om weer te kunnen en mogen voetballen. Ik kan niet wachten om voor een vol Erve Asito te spelen", zegt hij op de clubkanalen.

Technisch directeur Tim Gilissen hoopt dat het derde dienstverband net zo succesvol verloopt als de eerste twee. "We hebben regelmatig contact met oud-spelers van de club, zo ook met Samuel. Hij heeft het afgelopen half jaar niet gespeeld, maar wil graag weer voetballen. Hij kent de club goed en wij weten wat hij in zijn mars heeft. Hij gaat samen met de staf aan de slag om zo snel mogelijk wedstrijdfit te worden."

Armenteros speelde tussen 2009 en 2013 en tussen 2016 en 2017 ook al voor Heracles. In zijn eerste twee periodes bij elkaar kwam de spits tot 141 optredens, waarin hij goed was voor 53 goals.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!