Nieuws

Meespelen van Lang tegen Arsenal in CL nog niet zeker: 'Na de training kijken we'

Meespelen van Lang tegen Arsenal in CL nog niet zeker: 'Na de training kijken we'

19 september - 18:36

Noa Lang is met PSV afgereisd naar Londen voor de wedstrijd tegen Arsenal, maar zijn meespelen is nog allerminst zeker. Dat vertelde trainer Peter Bosz op de persconferentie in aanloop naar de Champions League-kraker.

Lang moest zich afgelopen zaterdag tegen NEC (4-0 winst, red.) laten wisselen omdat hij last had van de hamstring, waardoor iedereen bij PSV meteen in de vlekken schoot. Dinsdag werd bekend dat de problemen mee lijken te vallen en dat de aanvaller mee reist naar Engeland, maar het blijkt dat het niet betekend dat hij daadwerkelijk minuten kan gaan maken.

"Noa Lang gaat meetrainen, daarna kijken we of hij mee kan doen", aldus Bosz op de persconferentie in aanloop naar Arsenal, geciteerd door De Telegraaf. Die quote hebben we dit seizoen al eens eerder gehoord, in aanloop naar het treffen tegen Rangers FC in het miljardenbal. Toen startte Lang 'gewoon' in de basis.

Mocht Lang niet kunnen spelen, dan heeft PSV in ieder geval keuze te over. Met Hirving Lozano en Johan Bakayoko staan er twee buitenspelers klaar die meer dan bewezen hebben in de basis te kunnen starten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s