Nieuws

Hoe laat en op welke zender wordt RSC Anderlecht - Club Brugge uitgezonden?

Hoe laat en op welke zender wordt RSC Anderlecht - Club Brugge uitgezonden?

18 september - 23:47

Komende zondag staat in het binnen- en buitenland bekend als 'Super Sunday'. Zo staat de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord op programma, maar wacht er in België ook een heerlijke clash. RSC Anderlecht en Club Brugge nemen het in een historische rivaliteit tegen elkaar op. Hoe laat begint de wedstrijd en waar wordt hij uitgezonden? VoetbalNieuws dient als je agenda!

Anderlecht en Club Brugge gelden al jaren lang als de twee succesvolste ploegen van de Belgische Jupiler Pro League. Waar Anderlecht voor Club de grootste rivaal is, is Standard Luik dat nét wat meer voor eerstgenoemde. Echter, Standard is al enige jaren geen serieuze titelkandidaat meer en dus wordt het treffen met Club ook door de aanhangers van paars-wit gezien als de wedstrijd van het jaar.

Na wat magere jaren lijkt Anderlecht, de ploeg van onder meer Kasper Dolberg en Jan Vertonghen, weer terug aan de top van de Pro League. In de zeven wedstrijden tot nu toe pakte het veertien punten. Club verzamelde er dertien in zes duels.

RSC Anderlecht - Club Brugge live op tv

RSC Anderlecht – Club Brugge begint komende zondag om 18.30 uur in het Lotto Park. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Racing.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s