Nieuws

Waar wordt Almere City - PSV uitgezonden en hoe laat begint de wedstrijd?

Waar wordt Almere City - PSV uitgezonden en hoe laat begint de wedstrijd?

18 september - 22:25

PSV is het seizoen uitstekend begonnen. De Eindhovenaren hebben tot nu toe al hun vier Eredivisie-wedstrijden gewonnen en staan daarmee vier aan kop van de ranglijst. Komende zaterdag wacht voor hen het uitduel met Almere City. Hoe laat begint de wedstrijd en waar wordt hij uitgezonden? VoetbalNieuws dient als je agenda!

Het wordt de eerste keer dat beide ploegen in de Eredivisie tegenover elkaar staan. Dat is uiteraard logisch, omdat Almere dit seizoen debuteert op het hoogste niveau en PSV nog nooit degradeerde. De Flevolanders pakten afgelopen zondag hun eerste punt, door met 0-0 gelijk te spelen op bezoek bij Excelsior. Of er tegen PSV een stunt in zit voor de ploeg van Alex Pastoor, moet blijken. De mannen van Peter Bosz hebben in ieder geval een zware uitwedstrijd in de Champions League tegen Arsenal achter de rug.

Almere City - PSV live op tv

Almere City – PSV begint zaterdag 23 september om 20.00 uur in het Yanmar Stadion en wordt live uitgezonden via het open kanaal van ESPN.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!