Nieuws

'Feyenoorder Ueda begonnen aan herstelproces, kan tegen Atlético rentree maken'

'Feyenoorder Ueda begonnen aan herstelproces, kan tegen Atlético rentree maken'

17 september - 23:43

Feyenoord hoopt Ayase Ueda snel weer aan de selectie te kunnen toevoegen. De Japanse aanvaller, die momenteel met een blessure kampt, zou tijdens het uitduel met Atlético Madrid in de Champions League wellicht weer in actie kunnen komen.

Volgens 1908.nl is Ueda namelijk al aan zijn herstelproces begonnen. Zijn afwezigheid is nogal een groot gelag voor Feyenoord, dat in de eerste twee poulewedstrijden sowieso de geschorste Santiago Giménez mist. De Rotterdammers waren daar afgelopen zomer al van op de hoogte en tasten met negen miljoen euro diep in de buidel voor een vervanger, die dus de naam Ueda draagt.

De Japanner liep in de oefeninterland tegen Duitsland (1-4 winst) afgelopen week echter een spierkwetsuur op. Daardoor mistte hij al de competitiewedstrijd tegen SC Heerenveen. Mocht Ueda geen tegenslag krijgen, dan lijkt hij op 4 oktober tegen Atlético terug te keren bij de selectie. Aanstaande dinsdag wacht voor Feyenoord het thuistreffen met Celtic. Arne Slot kiest bij afwezigheid van Giménez en Ueda waarschijnlijk voor Igor Paixão of Yankuba Minteh in de spits.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s