Nieuws

Te Kloese over Tottenham-interesse: 'Slot was dichterbij een overstap'

Te Kloese over Tottenham-interesse: 'Slot was dichterbij een overstap'

17 september - 12:21 Laatste update: 12:30
4

Dennis Te Kloese is tevreden bij Feyenoord en wilde dan ook niet vertrekken bij de Rotterdammers. In het programma Goedemorgen Eredivisie kreeg de directeureen vraag over de aanbieding van Tottenham Hotspurr, maar volgens hem was Arne Slot dichter bij een overstap.

Als Hans Kraay de vraag voorlegt wie er dichter bij een overstap was naar Tottenham reageert de algemeen directeur acuut met Arne Slot. “Ik denk dat Arne Slot zowel Tottenham als andere interesse heel dicht bij een overgang was.” Te Kloese was blij dat hij bleef. “We hopen dat de keuze van hem goed uitpakt, ik hoop eerlijk gezegd dat we in hetzelfde parket als vorige jaar zitten en dat we dit jaar ook een goed jaar hebben.”

De grote baas van Feyenoord kreeg zelf ook een aanbieding van de grootmacht, die zijn antwoord al snel wist. "Nee en ik heb ook geen enkele interesse om ergens anders aan de slag te gaan. Persoonlijk is het ook geen moment om ergens anders te willen zijn. Mijn familie begint net aan Nederland te wennen, ook al is het weer nu minder. Die interesse van Tottenham is vlijend, natuurlijk. Maar ik heb die club direct een nee gegeven."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s