Reactie

'Noano 7K op je feestje' gaat viraal: 'Mooi dat ik mensen ook zo kan entertainen'

'Noano 7K op je feestje' gaat viraal: 'Mooi dat ik mensen ook zo kan entertainen'

16 september - 22:41

Noa Lang gaat viraal. De aanvaller van PSV voelt zich als een vis in het water op het veld, maar ook in de muziekbranche begint hij naam te maken. 'Noano 7K op je feestje' scoorde zaterdagavond tegen NEC (4-0 winst) en groeit langzaam maar zeker uit tot een heuse Eindhovense publiekslieveling. Dat daar met de komst van Hirving Lozano wat concurrentie bij komt, vindt hij alleen maar goed.

Lang staat nu gratis voor de camera van ESPN en dus niet voor 7K, zo grapt hij. Een klein smetje op de avond was zijn opgelopen blessure, waardoor hij uit voorzorg naar de kant werd gehaald. Woensdag staat immers de Champions League-wedstrijd tegen Arsenal op het programma. "We moeten even kijken hoe het hersteld. Het was een domme tackle. Ik was er langs en toen kreeg ik ineens last. Ik ben er wel een beetje geïrriteerd van, maar we kijken hoe het gaat. Arsenal-uit daar doe je het natuurlijk voor", aldus Lang.

PSV beleefde een fijne avond, en zo ook de 24-jarige aanvaller. "Ja, ik denk het wel. Ik denk dat we nog meer doelpunten hadden moeten maken, want we hebben grote kansen nagelaten." Lozano kwam voor hem binnen de lijnen. De ene publiekslieveling voor de ander. Geeft dat onderlinge strijd? “Nee, dat is toch alleen maar leuk?”, zo antwoordt Lang. "Het houdt elkaar scherp, als je elkaar zo naar een next level brengt. We willen leren van elkaar en zijn ook verschillende type spelers. Dat heb je nodig als je kampioen wilt worden en hoge ogen wilt gooien in de Champions League. Met Lozano komt wel iemand binnen die hier een grote meneer is geweest. Ik wilde hem welkom heten, maar het is natuurlijk al zijn club, haha."

Volgens Lang betekent het dat je elke week moet presteren. "Ze hebben mij gevraagd op welke positie er wat bij moest en ik zei een buitenspeler. Dat heb ik echt gezegd. We hebben op elke positie dubbele bezetting nodig. Hoe beter de kwaliteit, hoe beter voor het team."

Nog even over zijn muzikale kwaliteiten. Lang gaat als een trein, zowel op het veld als op de streamingsdiensten. "We zijn viraal gegaan, ook buiten het veld. Het is mooi dat ik niet alleen op het gras, maar ook zo mensen kan entertainen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s