Transfernieuws

'Opmerkelijk: Barcelona wil toeslaan en gestrafte Sancho ophalen bij United'

'Opmerkelijk: Barcelona wil toeslaan en gestrafte Sancho ophalen bij United'

16 september - 13:23

Opmerkelijk nieuws uit Spanje: FC Barcelona zou Jadon Sancho willen ophalen bij Manchester United. De linksbuiten is tijdelijk uit de selectie gezet na een dispuut met manager Erik ten Hag.

Het Spaanse Sport meldt dat Barça één van de clubs is die de situatie van Sancho nauwlettend in de gaten houdt. De Catalanen overwegen een gooi te doen naar de Engelsman in de wintertransferperiode. Barça zou Sancho in januari willen huren als de situatie in Manchester onveranderd blijft.

Ten Hag besloot Sancho deze week uit de selectie te zetten van The Red Devils. De vleugelspeler werd buiten de wedstrijdselectie gehouden voor het duel met Arsenal en de Haaksberger verklaarde dat dat aan de houding van de speler lag. Sancho sloeg na afloop van het duel van zich af en noemde zichzelf een zondebok.

Barça heeft nog niet geïnformeerd bij United, maar zal zich melden als Sancho buiten de wedstrijdselectie blijft. De Catalanen zouden de speler graag als linksbuiten zien komen, aangezien de spoeling dun is op die positie bij Barça. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s