Nieuws

Op papier kan PSV overwinteren in de Champions League, hordes zijn overbrugbaar

"Op papier kan PSV overwinteren in de Champions League, hordes zijn overbrugbaar"

16 september - 12:24

Wim Kieft denkt dat PSV het in zich heeft om de groepsfase van de Champions League te overleven. De Eindhovenaren maken een goede kans tegenover Sevilla en RC Lens. 

Kieft schrijft in zijn column in De Telegraaf over de tegenstanders van PSV, die zich knap voor de groepsfase van het miljardenbal wisten te kwalificeren. 'Voor PSV wacht direct de vuurproef in Londen bij Arsenal als veruit sterkste tegenstander in de poule met verder Sevilla en RC Lens. Bosz is aanhanger van dezelfde speelstijl, maar als je de spelers individueel tegen elkaar wegstreept, is Arsenal een stuk verder', meent Kieft.

Arsenal is echter de enige ploeg die duidelijk verder is dan PSV, aldus de analist. Zo doet Sevilla het niet goed in Spanje. 'Die ploeg staat laatste in La Liga met nul punten uit drie duels. Het Franse Lens deelt de laatste plaats in Ligue 1. Op papier te nemen hordes voor PSV om te overwinteren in de Champions League. Alleen zijn ze in Eindhoven nog niet zover om zulke Spaanse en Franse ploegen te onderschatten.'

PSV begint woensdag aan het lastigste duel in de groepsfase op bezoek bij Arsenal. De wedstrijd begint om 21.00 uur. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s