Nieuws

Geluiden uit Engeland: 'Nottingham Forest wil Sancho verlossen van Ten Hag'

Geluiden uit Engeland: 'Nottingham Forest wil Sancho verlossen van Ten Hag'

16 september - 10:51

Jadon Sancho kan Manchester United deze winter verlaten. Dat meldt de Britse tabloid The Sun. Naar verluidt zou een verhuur aan Nottingham Forest uitkomst bieden voor de Engelsman.

'Sancho staat open voor een transfer in januari - en er is geen gebrek aan interesse', schrijft The Sun. 'Nottingham Forest is de laatste club die in verband wordt gebracht met de 23-jarige.' Het zou gaan om een huurdeal aankomende transferperiode.

Sancho kwam vorige week onder vuur te liggen nadat hij op social media aangaf al geruime tijd als zondebok te worden gezien bij de Engelse topclub. Dit gebeurde nadat Ten Hag hem niet opnam in de selectie vanwege zijn inzet tijdens de training

Verschillende clubs zouden interesse hebben getoond. Ook Borussia Dortmund, de oude club van Sancho, houdt de situatie nauwlettend in de gaten. De Duitsers zouden hem graag terughalen. Ook het Saudische Al-Ettifaq, onder leiding van Steven Gerrard, heeft eveneens belangstelling volgens de Britse krant. Naar verluidt probeerden zij Sancho afgelopen zomer ook al te strikken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s